Innsamlingspunkt til Varme Små Hjerter på Expert-Tiller i Trondheim.

Tidligere i år drev vi i VSH-teamet med idemyldring i forhold til hvordan vi kunne samle inn penger til å dekke portoomkostninger. Nå har det seg slik at vi har en innsamlingskonto (4266.15.37188), hvor vi driver med nødaksjoner og innsamlinger ellers, og her går pengene alltid til de sakene vi samler inn til. Vi trenger derimot stadig hjelp med å finansiere portoomkostningene. Det blir dyrt i lengden å gi av egen inntekt, siden vi satser på å sende to esker i måneden hver. Det kan fort bli 1000,- kr i måneden. En av ideene våre var å høre med butikker rundt  omkring i de områdene vi har kontaktpersoner, om de kan ha en bøsse/kopp/boks som kunder kan legge igjen en mynt eller to i. Vi tenkte at folk flest ikke vil tape mye på å donere til VSH ved å legge igjen små summer av vekslepengene sine etter en handel. Det blir muligens ikke den største inntekten vi har som organisasjon, men alle monner drar! Starten av august forhørte jeg meg med Expert-Tiller i Trondheim om de var interesserte i å hjelpe oss med dette. Til vår store glede gikk butikkvaresjefen med på det!

Jeg satte derfor i gang med å lage informasjonsbrosjyrer, og finne noe kunder kunne legge penger i. Brosjyrene ble slik:

 

 
I mangel av noe bedre, måtte jeg bare bruke et glass, med bilder av logo og reklame fra VSH. Dette blir erstattet med noe mer solid etterhvert! 

Innsamlingspunktet ble seende ut på denne måten (det er strategisk plassert ved kassen)


 
Så om du ønsker å hjelpe oss med å portoomkostninger, har du enda en mulighet til å gjøre det! Besøk Expert-Tiller, i Trondheim, se den nye ombyggingen av butikken og bidra til å hjelpe Varme Små Hjerter opp og fram ved å slippe noen penger i det glasset!

Samtidig tar vi mer enn gjerne i mot tips hvor dere tenker at det kan være andre butikker som kan gå med på å hjelpe oss på samme måte. 

 

Ha en god kveld videre.

  

~Mimoza~
Assisterende Leder - Varme Små Hjerter 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Varme Små Hjerter

Varme Små Hjerter

0, Trondheim

Vi kjemper for en verden hvor barn ikke fryser, går sultne eller ikke har noen plass å bo. På tre måneder halp vi over 19 000 barn, og du kan enkelt bidra til at vi kan hjelpe enda fler! Nå støtter vi over 60 000 barn og unge i 33 forskjellige land! Vi sender baby-og barneutstyr til barnehjem/babyhus/fødeavd flere steder i Øst-Europa, Afrika, Asia og Sør-Amerika. I tillegg driver vi et barnesenter i Uganda, hvor det kommer opp mot 800 barn og unge hver éneste dag. Her kan dere følge oppdateringer, lese historier, få et innblikk i hvordan vi jobber og les om kommende prosjekter! Støtt oss gjerne ved å donér et valgfritt beløp til vår giverkonto: 4266.15.37188! Vårt regnskap holdes offentlig, og 100% av innsamlede midler går til riktig formål! www.varmesmahjerter.no www.facebook.com/varmesmahjerter

Kategorier

Arkiv

hits