Pakkesending til Kambodsja

For 3 uker siden var leder og assisterende leder i Varme Små Hjerter, Tina Asphaug og Mimoza Rrusta, sammen med noen gode og flotte jenter fra 4H i Ervika for å sende klær, sko og leker som 4H hadde samlet inn gjennom et prosjekt de hadde på skolen. Vi skrev et innlegg om det tidligere, dere kan se det her.

Jentene sendte 7 pakker til et barnehjem vi støtter i Kambodsja, og både barn, ungdom og voksne har gledet seg og vært veldig spente på pakkene som var på vei. For tre dager siden kunne de lykkelig pakke opp pakkene som de hadde gledet seg sånn til. Tenk - å være et foreldreløst barn eller et barn av en ekstremt fattig familie - og få tilsendt pakker med klær, sko og leker helt fra Norge! Jeg kan bare forestille meg forventningen :)

Barnehjemmet vi støtter ble åpnet i 2007 som et partnerskap mellom pensjonerte lærere og andre bygdefolk, og er bemannet av Kambodsjanere som jobber mot målet deres om å gi en tryggere og bedre fremtid for kambodsjanske barn. Det ligger i en landsby som heter Ka Ektom i Reul kommune, Puok distrikt, Siem Reap provinsen i det nordvestlige Kambodsja. Området er slående med sin ekstreme fattigdom. 75 % av befolkningen er klassifisert som meget fattige. Jeg skrev et blogginnlegg om barnehjemmet i mai i år hvor jeg oppfordret dere til å bli Kambodja faddere, det kan dere lese om her.

Dette bildet kom i en mail til meg......... med en hilsen fra barnehjemmet: 

"We would like to take this time to thank you so much for your kind and contribution to the children in our care, our children will receive the benefits from this."

Jeg vil gjerne på vegne av barnehjemmet, de voksne som jobber der og barna som bor der, takke Miriam og May Alice Aannø hjerteligst for alt dere har gjort i forbindelse med 4H prosjektet - dere har gjort en fantastisk innsats for Varme Små Hjerter og barna vi støtter!

Ønsker du å bli Kambodsja-fadder og støtte dette barnehjemmet? Vil du være med å sørge for at barna får en god skolegang utover barne- og ungdomsskolen? Send en mail til fadder@varmesmahjerter.no eller registrer deg på fadder appen på facebook siden vår.

Skrevet av: Katrine M. Gjerde - korrespondent


Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Varme Små Hjerter

Varme Små Hjerter

0, Trondheim

Vi kjemper for en verden hvor barn ikke fryser, går sultne eller ikke har noen plass å bo. På tre måneder halp vi over 19 000 barn, og du kan enkelt bidra til at vi kan hjelpe enda fler! Nå støtter vi over 60 000 barn og unge i 33 forskjellige land! Vi sender baby-og barneutstyr til barnehjem/babyhus/fødeavd flere steder i Øst-Europa, Afrika, Asia og Sør-Amerika. I tillegg driver vi et barnesenter i Uganda, hvor det kommer opp mot 800 barn og unge hver éneste dag. Her kan dere følge oppdateringer, lese historier, få et innblikk i hvordan vi jobber og les om kommende prosjekter! Støtt oss gjerne ved å donér et valgfritt beløp til vår giverkonto: 4266.15.37188! Vårt regnskap holdes offentlig, og 100% av innsamlede midler går til riktig formål! www.varmesmahjerter.no www.facebook.com/varmesmahjerter

Kategorier

Arkiv

hits