VARME SMÅ HJERTER I ERVIK, BJUGN.

Miriam Aannø, fra Ervik, Bjugn valgte Varme Små Hjerter som et såkalt 4H-prosjekt. Vi ble kontaktet av hennes mor, som lurte på om hun kunne bruke vårt konsept og vår måte å arbeide på som prosjekt, noe vi gledelig gikk med på! Vi tar i mot all den hjelpen vi får og ønsker at så mange som mulig skal komme med slike forslag.

"Meningen med 4H-prosjektene er at du skal lære ved å gjøre. Alle 4H-prosjekt skal tilpasses deg som 4H-er og dine lokale forhold. De faglige kravene er ment som forslag til hvordan du kan jobbe med prosjektet ditt. Ønsker du å endre på kravene, må du få ditt forslag godkjent av klubbrådgiver".

Miriam organiserte derfor sammen med hennes mor, May Alice, en innsamlingsdag den 15.juli, hvor alle kunne levere klær hos dem slik at Miriam derfor kunne sende ut der det trengs. De hadde også kantine der, hvor det var mulig å kjøpe noe godt å spise. I tillegg var det loddsalg, hvor de delte ut denne fantastiske kaken:

 

Miriam greide å samle inn nok klær og penger slik at det ble mulig å sende 13 pakker! Denne fantastiske innsatsen satte vi stor pris på, og ønsket derfor å dra ut over og personlig takke Miriam (og May Alice) i tillegg til å gi dem adresser å sette på pakkene. Fosnafolket (http://www.fosna-folket.no/), som er lokalavisen på Fosenhalvøya, ønsket å lage en reportasje om Miriam sitt prosjekt, så vi avtalte å møte opp der samtidig slik at de kunne skrive mer om Varme Små Hjerter.

Kl 07:30, onsdag den 01.august, kjørte derfor vi (Mimoza og Tina) fra Trondheim til Ervika. Det ble en to timers tur gjennom bygde-Norge, noe som bød på mange eksotiske syn for to byjenter: "Uæææææh! EN ELGEFAMILIE!". Vi kom vel fram tll Ervik rett før journalisten fra Fosnafolket kom, hvor vi fikk mulighet til å bli kjent med Miriam og May Alice. Etter intervjuet med journalisten fra Fosnafolket, gikk vi videre til Leikvoll Fotballbane, hvor innsamlingen ble holdt, slik at journalisten fikk tatt bilder av det som var samlet inn og vi fikk se alt de hadde gjort.

Huset alt er samlet på. I bildet til høyre ser man Tina som er fornøyd med hjelpen vi har fått fra denne kanten av Trøndelag.


Dette er bare noe av det som var blitt samlet inn! Helt fantastisk!
Det var MYE klær hos Miriam! Vi ble veldig imponerte over hvor mye som hadde blitt donert på så kort tid, og imponerte over innsatsen der for å få pakket de eskene som vi sendte den dagen.


Bildet under var dagens andre treff med eksotiske dyr! Familien Aannø sin bukk :)


Jeg og Tina var heldige og fikk låne bilen til Tina sin far, som hadde mye lager plass. Her ser dere de pakkene vi fikk stablet inn og sendt den dagen.

Damene bak kassen ble rimelig overrasket over dagens omfang av sendinger - hele 13 pakker som skulle sendes! Til tross for mengden, tiden vi brukte (iallefall en time) og okkuperte inngangen, var de meget tålmodige og hjelpsomme.

Etter å ha takket pent for oss, og for den utrolige hjelpen vi har fått fra Miriam og May Alice, startet turen tilbake til Trondheim. Det førte til dagens siste utbrudd ang eksotiske dyr "Uææææææh! EN REVEUNGE!" som førte til at man valgte å kjøre over på feil felt for å unngå påkjørsel. Noen ville sagt at det er søtt at vi reagerer med slik entusiasme.

Veien hjem var det denne formen for utsikt det meste:


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Men også dette fra Fosenferga fra Rørvik til Flakk:


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Alt i alt ble det en utrolig god tur, hvor vi fikk møtt nye og fantastiske mennesker, mottok mer hjelp enn forventet, og fikk sett nye syn!

Fredag den 03.august var følgende reportasje i Fosnafolket:
Vi ønsker å takke (også her) Miriam og May Alice Aannø for den fantastiske innsatsen de har gjort, og for gjestfriheten deres. I tillegg til Fosnafolket, som ønsket å gjøre en hel reportasje ut av dette :)

Vi ble meget fornøyde med den dagen og innsatsen fra alle kanter!

 

 

Ha en god kveld videre!

 

 

Hjerterlig hilsen,

Tina & Mimoza

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Varme Små Hjerter

Varme Små Hjerter

0, Trondheim

Vi kjemper for en verden hvor barn ikke fryser, går sultne eller ikke har noen plass å bo. På tre måneder halp vi over 19 000 barn, og du kan enkelt bidra til at vi kan hjelpe enda fler! Nå støtter vi over 60 000 barn og unge i 33 forskjellige land! Vi sender baby-og barneutstyr til barnehjem/babyhus/fødeavd flere steder i Øst-Europa, Afrika, Asia og Sør-Amerika. I tillegg driver vi et barnesenter i Uganda, hvor det kommer opp mot 800 barn og unge hver éneste dag. Her kan dere følge oppdateringer, lese historier, få et innblikk i hvordan vi jobber og les om kommende prosjekter! Støtt oss gjerne ved å donér et valgfritt beløp til vår giverkonto: 4266.15.37188! Vårt regnskap holdes offentlig, og 100% av innsamlede midler går til riktig formål! www.varmesmahjerter.no www.facebook.com/varmesmahjerter

Kategorier

Arkiv

hits