Møt Tove - en av våre fantastiske strikkedamer!

For noen måneder siden fikk vi en henvendelse fra Tove som bor på Nordmøre. Hun hadde strikket masse babyluer, klær og pledd som hun ønsket å donere til Varme Små Hjerter. Dette setter vi utrolig stor pris på - og vi ser att hun har lagt ned veldig mye arbeid i de fantastiske plaggene hun har strikket som kommer til å varme mange, mange små barn til vinteren.Her kommer ett utvalg av noe av det hun har strikket. 

Tusen takk Tove, for den gode jobben du gjør!

Vi har flere damer rundt om i landet som er så snille att de strikker til oss, så omnoen av dere har restegarn til overs (gjerne ull, babyull og bomull) taes det gjerne imot. Om dere har venner og familie som skulle ønske å strikke for oss - send oss en mail eller beskjed via Facebook - så kan vi være behjelpelige med å sende ut garn.


Stine Ness
Korrespondent Ukraina

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Varme Små Hjerter

Varme Små Hjerter

0, Trondheim

Vi kjemper for en verden hvor barn ikke fryser, går sultne eller ikke har noen plass å bo. På tre måneder halp vi over 19 000 barn, og du kan enkelt bidra til at vi kan hjelpe enda fler! Nå støtter vi over 60 000 barn og unge i 33 forskjellige land! Vi sender baby-og barneutstyr til barnehjem/babyhus/fødeavd flere steder i Øst-Europa, Afrika, Asia og Sør-Amerika. I tillegg driver vi et barnesenter i Uganda, hvor det kommer opp mot 800 barn og unge hver éneste dag. Her kan dere følge oppdateringer, lese historier, få et innblikk i hvordan vi jobber og les om kommende prosjekter! Støtt oss gjerne ved å donér et valgfritt beløp til vår giverkonto: 4266.15.37188! Vårt regnskap holdes offentlig, og 100% av innsamlede midler går til riktig formål! www.varmesmahjerter.no www.facebook.com/varmesmahjerter

Kategorier

Arkiv

hits