Babyklær fra oss er utlevert til ett hjem for unge mødre og babyene deres. utenfor Kiev, Ukraina

For en tid siden sendte vi 4 store esker med babyklær til vår kontakt i Kiev, Ukraina. Han og hans team har nå besøkt ett hjem hvor det bor 10 unge mødre, og babyene deres.
De fleste av mødrene er foreldreløse, og har veldig vanskelige bakgrunner.


Mødrene, babyene og en del av de frivillige som var med.


Mødrene og barna deres - mange av de ser veldig unge ut.


Store kasser med klær - da er det kjekt med hjelp til å bære inn.


Barnebarnet til vår kontaktperson hjelper til å bære inn klær.

Tusen,tusen takk til alle som har donert klær og støtte til porto til oss. Vi setter utrolig stor pris på hver og en av dere.  Som dere ser, hjelpen kommer frem - direkte dit den skal.
Stine Ness
Korrespondent Ukraina

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Varme Små Hjerter

Varme Små Hjerter

0, Trondheim

Vi kjemper for en verden hvor barn ikke fryser, går sultne eller ikke har noen plass å bo. På tre måneder halp vi over 19 000 barn, og du kan enkelt bidra til at vi kan hjelpe enda fler! Nå støtter vi over 60 000 barn og unge i 33 forskjellige land! Vi sender baby-og barneutstyr til barnehjem/babyhus/fødeavd flere steder i Øst-Europa, Afrika, Asia og Sør-Amerika. I tillegg driver vi et barnesenter i Uganda, hvor det kommer opp mot 800 barn og unge hver éneste dag. Her kan dere følge oppdateringer, lese historier, få et innblikk i hvordan vi jobber og les om kommende prosjekter! Støtt oss gjerne ved å donér et valgfritt beløp til vår giverkonto: 4266.15.37188! Vårt regnskap holdes offentlig, og 100% av innsamlede midler går til riktig formål! www.varmesmahjerter.no www.facebook.com/varmesmahjerter

Kategorier

Arkiv

hits