Jeg har fått brev. (Tone - kontaktperson i Troms.)

For en tid sida sendte jeg ei pakke med klær til et barnehjem i Lithauen. Masse flotte klær for ungdom som ble donert av folk i Tromsø.

Postens sporingsapp ble flittig brukt, for å følge veien fra Troms til mottakerne i Lithauen. Tida gjennom tollklarering både i Oslo, Amsterdam og Lithauen er alltid like spennende. Og det er virkelig herlig når det på sporingsloggen står: sending utlevert. Det er utrolig godt å kjenne på følelsen å bidra med noe til noen som trenger det.

I dag lå det et brev i postkassa. Oppi lå det en koselig tegning og bak stod det: «Thank you for your help and suport», med hilsen fra barn og voksne på barnehjemmet. Det var en fantastisk følelse å kjenne at det var noen som hadde satte stor pris på det jeg sendte og tatt seg tid til å gi meg noe tilbake.

Dette er den «lønna» vi jobber for. «Lønna» vår er å vite at klær sko, leker og utstyr kommer fram til de riktige barna. Det er å vite at vi er med og gjør en liten forskjell i barns liv.
Denne jobben med å samle inn klær og sende det videre til de som trenger det, er noe vi i Varme små hjerter gjør på egen fritid.
Vi bruker av egne penger for å sende pakkene, og setter stor pris på alle bidrag til giverkontoen vår.

Skrevet av Tone Hoberg - Kontaktperson i Troms.Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Varme Små Hjerter

Varme Små Hjerter

0, Trondheim

Vi kjemper for en verden hvor barn ikke fryser, går sultne eller ikke har noen plass å bo. På tre måneder halp vi over 19 000 barn, og du kan enkelt bidra til at vi kan hjelpe enda fler! Nå støtter vi over 60 000 barn og unge i 33 forskjellige land! Vi sender baby-og barneutstyr til barnehjem/babyhus/fødeavd flere steder i Øst-Europa, Afrika, Asia og Sør-Amerika. I tillegg driver vi et barnesenter i Uganda, hvor det kommer opp mot 800 barn og unge hver éneste dag. Her kan dere følge oppdateringer, lese historier, få et innblikk i hvordan vi jobber og les om kommende prosjekter! Støtt oss gjerne ved å donér et valgfritt beløp til vår giverkonto: 4266.15.37188! Vårt regnskap holdes offentlig, og 100% av innsamlede midler går til riktig formål! www.varmesmahjerter.no www.facebook.com/varmesmahjerter

Kategorier

Arkiv

hits