Tanker fra vår nyeste kontaktperson Julie Wetaas Lohne i Oslo.

Jeg heter Julie, jeg er 22 år og bor på Lambertseter i Oslo sammen med datteren min på 15 mnd. Jeg har god tid på kveldene som jeg gleder meg til å fylle med Varme små hjerter!

Jeg fikk vite om organisasjonen Varme små hjerter tilfeldig gjennom facebook i november eller desember. Jeg har jo kommet over mange organisasjoner tidligere, men akkurat denne organisasjone satt seg hos meg. Jeg har ofte vært fortvilet og sint over hvordan så mange barn lever så til de grader primitivt og under fattigdomsgrensen, og jeg har så gjerne villet hjelpe uten å vite hvordan.
Så jeg var inne hver dag og leste om VSH. Jeg bestemte meg tidlig for at jeg ønsket og bli kontaktperson i denne organisasjonen, og jeg kontaket Tina i Januar og forklarte jeg gjerne ville være kontaktperson for Oslo om det trengtes. Det trengte de heldigvis, for nå mottas så mye klær at de trengte enda en i Oslo.

Jeg hadde ikke mulighet til å bli kontakperson helt med engang jeg var midt i flytting, men nå har jeg altså blitt det. Det er en flott gjeng med store varme hjerter i organisasjonen. Det er tett samhold og alle har tatt meg så godt imot og hjulpet meg veldig, jeg har jo hatt veldig mange praktiske spørsmål nå i starten, hvor skal jeg begynne? Hvordan? Hvem? Til hvor? Men nå etter en ukes tid som kontaktperson føler jeg at jeg har litt koll på hvordan ting fungerer.

Jeg har alltid vært en veldig samfunnsengasjert person, så dette setter jeg stor pris på å få ta del i. Jeg føler jeg gjør noe viktig, og det er jo nettopp det jeg og alle de frivilige og alle som gir til VSH er, viktige! Vi redder jo liv!

Jeg hadde mye klær liggende fra min datter som er 15 mnd, så jeg kom i gang med pakking i eske ganske med engang. I dag får jeg også min første levering av klær. Det er spennede da føler jeg at jeg er ordentlig i gang. Jeg ser veldig frem til sette med enda mer inn i VSH og gleder meg til min første sending som blir til et babyhus i Russland for barn fra 0-4 år.
Der er det mange barn med CP, så dette hjemmet ønsker og trenger sårt leker, også for å stimulere barna på best mulige måte, historien til dette babyhuset rørte meg veldig så det er hit min første levering går.

Dette var litt om min første tid i Varme små hjerter. Gleder meg til fortsettelsen!

Skrevet av Julie Alexandra Wetaas Lohne - kontaktperson i Oslo
Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Varme Små Hjerter

Varme Små Hjerter

0, Trondheim

Vi kjemper for en verden hvor barn ikke fryser, går sultne eller ikke har noen plass å bo. På tre måneder halp vi over 19 000 barn, og du kan enkelt bidra til at vi kan hjelpe enda fler! Nå støtter vi over 60 000 barn og unge i 33 forskjellige land! Vi sender baby-og barneutstyr til barnehjem/babyhus/fødeavd flere steder i Øst-Europa, Afrika, Asia og Sør-Amerika. I tillegg driver vi et barnesenter i Uganda, hvor det kommer opp mot 800 barn og unge hver éneste dag. Her kan dere følge oppdateringer, lese historier, få et innblikk i hvordan vi jobber og les om kommende prosjekter! Støtt oss gjerne ved å donér et valgfritt beløp til vår giverkonto: 4266.15.37188! Vårt regnskap holdes offentlig, og 100% av innsamlede midler går til riktig formål! www.varmesmahjerter.no www.facebook.com/varmesmahjerter

Kategorier

Arkiv

hits